Praksa

V odvetniški pisarni Kavalič ekipa odvetnikov in drugih pravnih strokovnjakov nudi odvetniške storitve in storitve pravnega svetovanja slovenskim in tujim pravnim osebam, zlasti na področju gospodarskega prava. V okviru svetovanja stranki nudimo pomoč z različnih pravnih področij, naše vodilo je nuditi strankam storitve najvišje kakovosti v vseh korakih izvedbe posla.

Strokovno in gospodarno zastopanje

Smo ambiciozna odvetniška pisarna, ki združuje pravne strokovnjake s področja gospodarskega prava in drugih pravnih področij, s katerimi se srečujejo stranke pri poslovanju. Pri delu sledimo razvoju prava in tehnologij na trgu, svojim strankam nudimo visoko strokovno znanje in predanost. Za stranko vedno storimo tisti korak več, kar nas ločuje od konkurence na trgu. Prepričani smo, da je naš uspeh vezan na uspeh naših strank, saj lahko tako skupaj z njimi rastemo in si skupaj postavljamo vedno višje cilje. Naša strokovna ekipa je popolnoma predana odvetniškemu poklicu, pri svetovanju strankam vedno iščemo gospodarne in poslovno usmerjene rešitve, kar pa je mogoče le ob skrbnem pregledu strankinega poslovnega okolja in podrobnega poznavanja tako pravne ureditve kot sodne prakse.

info@kavalic.si / +386 59 011 462
Info

Aktualne novice

Pomembnejše novosti Družinskega zakonika

Objavil Edo Kavalič

Dne 15.4.2019 so se pričele uporabljati vse določbe novega Družinskega zakonika, ki ga je Državni zbor sprejel dne 21.3.2017.

Preberi več

Nov zakon o poslovni skrivnosti

Objavil Edo Kavalič

Dne 26.3.2019 je bil v Državnem zboru RS potrjen predlog Zakona o poslovni skrivnosti (v nadaljevanju »ZPosS«), ki celovito ureja področje poslovne skrivnosti.

Preberi več

Zniževanje davčne osnove ob prodaji deleža v d.o.o.

Objavil Edo Kavalič

Vrhovno sodišče RS je z novo sodbo odločilo v prid podjetnikov, s tem, ko je postavilo novo precedenčno pravilo, da se naknadni vložki družbenikov, četudi ne v osnovni kapital družbe, upoštev

Preberi več